4+1 προτάσεις για οικονομία και υψηλή αισθητική

4+1 προτάσεις για οικονομία και υψηλή αισθητική


Είστε απαιτητικοί με την ανακαίνιση κουζίνας και καλά κάνετε! Ο χώρος αυτός είναι από τα πιο κομβικά δωμάτια του σπιτιού σας και τώρα πρόκειται να κάνετε επιλογές που θα κρατήσουν σχεδόν για μία ζωή. Συνδυάζοντας προσιτό budget και υψηλή αισθητική, σας προτείνουμε μερικές διαχρονικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Επιλέξτε σωστά το ύψος που θα φτάνουν τα έπιπλα κουζίνας
Η τάση της αγοράς μπορεί να θέλει τα ντουλάπια να φτάνουν μέχρι το ταβάνι για χάρη της αποθήκευσης, ωστόσο αυτό μπορεί να μην έχει πραγματικό όφελος για εσάς, ενώ ταυτόχρονα να ανεβάζει και το τελικό κόστος. Τα πολύ ψηλά ντουλάπια είναι δύσχρηστα και κινδυνεύουν να μείνουν άδεια, επειδή δεν προσφέρουν αμεσότητα.

Διαλέξτε τα κατάλληλα υλικά
Η τεχνολογία σήμερα έχει εξελιχθεί με υλικά συνθετικά και πολύ ανθεκτικά, σε τιμές προσιτές. Το μασίφ ξύλο για παράδειγμα καθώς και τα λούστρα πλέον είναι δυσπρόσιτα για την ελληνική αγορά και το design και η αντοχή τους από πολλούς ξεπερασμένο. Λάκες και λούστρα υφίστανται εύκολα γρατζουνιές και αλλοιώνονται χρωματικά με τα χρόνια.
Τα υλικά Laminata-PET-MFC-Glass-Acrylic-polumerico, είναι μόνο μερικά από τα υλικά που προσφέρει η νέα εποχή στο έπιπλο κουζίνας και πραγματικά μπορούν να ενταχθούν τόσο σε vintage όσο και σε μοντέρνα σχέδια.

Μηχανισμοί με μέτρο
Οι μηχανισμοί είναι πρακτικοί και λειτουργικοί. Ωστόσο δεν προσφέρουν την αναγκαία για κάθε κουζίνα εξοικονόμηση χώρου, ενώ κοστίζουν ακριβά! Επιλέξτε συρτάκια soft-close και μεντεσέδες ως must, μελετώντας προσεκτικά τους επιπλέον μηχανισμούς.

Αξιολογήστε τις τάσεις
Η κουζίνα αλλάζει όπως και το design μαζί της μέσα στα χρόνια. Αλλαγές που γίνονται στα υλικά και το στυλ, κοστίζουν! Ρωτήστε τους ειδικούς σχεδιαστές και επιλέξτε μία κουζίνα βάσει του budget σας και του διαχρονικού της χαρακτήρα.

Συγκρίνετε σωστά
Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος καταναλωτής, με τα τόσα δείγματα που έχει μπροστά του, είναι να μπερδεύεται από τις πολλές πληροφορίες και εν τέλει να καταλήγει σε κάτι που δεν του ταιριάζει πραγματικά, παρασυρόμενος από τις τάσεις της σεζόν. Ρωτήστε, συγκρίνετε και προσέξτε τις έντονες αποκλίσεις!

Θέλετε περισσότερες προτάσεις; Τηλεφωνήστε μας στο 2104000202 για να κλείσουμε ένα ραντεβού!