Σχόλια πελατών

Ενδεικτικά σχόλια πελατών:

Στείλτε μας και το δικό σας!"Άψογη συνεργασια! Αφού βγάλαμε το σχέδιο της κουζινας που θέλαμε και αφού διαλέξαμε τα πάντα από την τεράστια ποικιλία υλικών και χρωμάτων που έχει ο Κος Βλαστος, τα πάντα έγιναν μέσα στους χρόνους που είχαμε πει και συμφωνήσει. Ταχύτατος, πολύ λεπτομερής και πολύ ωραία δουλειά και από τιμές πολύ ανταγωνιστικός στην αγορά γενικά. Δεν χρειάστηκε να ασχοληθούμε με τίποτα και τα ανέλαβε όλα εκείνος. Τον συνιστώ με κλειστά μάτια!!"  NICK LITSAKIS (Nick_Lits)


"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την κουζίνα και την συνεργασία. Όλα έγιναν έτσι όπως ήθελα και στους χρόνους που συμφωνήσαμε. Ο κύριος Βλαστός νοιάστηκε για όλες τις λεπτομέρειες και ήταν τελειομανής. Μου τακτοποίησε τα πάντα, από την αποξήλωση της παλιάς κουζίνας, τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά και ήταν πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός. Σχέση ποιότητα τιμής: άψογη! Τον συνιστώ και τον ευχαριστώ για όλα."
Anastasia K.


"Υπέροχη εξυπηρέτηση και εγκατάσταση μας ικανοποίησαν στο μέγιστο βαθμό με το αποτέλεσμα της εργασίας τους! Με επιλογές για όλα τα γούστα προσαρμοσμένες στις δυνατότητες σε συνδυασμό με τις προτιμήσεις του πελάτη!"
Yiorgos Theodorakopoulos


"Άψογη δουλειά, με ιδιαίτερα καλές τιμές και σε σύντομο χρόνο. Σίγουρα θα πρότεινα την εταιρία ανεπιφύλακτα σε όσους ενδιαφέρονται."
ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΨΟΥΡΑΧΗΣ


"Οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία από ότι φάνηκε. Τέλεια και γρήγορη τοποθέτηση, τιμές παραπάνω από λογικές και παράδοση εντός χρονοδιαγράμματος (μπορεί και νωρίτερα).
Πολλές επιλογές, για όλα τα βαλαντια και όλα τα σπίτια. Τι να πω, μια άψογη συνεργασία σε ότι χρειάστηκε. Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον!"
Makis Liagas


"Δίνει λύσεις και αμέτρητους συνδυασμούς για την αξιοποίηση του χώρου σας. Η καλή ποιότητα συναγωνίζεται την χαμηλή τιμή  και η συνέπεια και η αξιοπιστία  ενισχύουν τη εμπιστοσύνη σας.
Τους βρίσκεις και μετά την παράδοση και την τοποθέτηση. Σίγουρα η συνεργασία σας δεν θα περιοριστεί στην πρώτη σας παραγγελία αλλά θα τους ξαναχρειαστείτε για οπιαδήποτε νέα παραγγελία ή ανανέωση της κουζίνας σας. Έίμαι πελάτης τους τουλάχιστον 30 χρόνια."
Panagiotis Georgeas


"Απίστευτος επαγγελματισμός από οικογενειακή επιχείρηση! Ανακαινίσαμε το παλιό μας πατρικό στο κέντρο,με τέλεια επικοινωνία σε μόλις δύο ραντεβού για να τελειώσει η κουζίνα και η ντουλάπα. Μάλιστα η εμπειρία του κυρίου Γιώργου μας έβγαλε από αδιέξοδο και η κουζίνα βγήκε η καλύτερη δυνατή!
Όσο για την ποιότητα... Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο προσεγμένα υλικά για την τιμή που μας χρέωσαν. Πολύ σύντομα θα συνεργαστούμε ξανά!"
Χρίστος Χονδρός


"Επιλέξαμε δεύτερη φορά το συγκεκριμένο κατάστημα επειδή μετά από το 2012 που φτιάξαμε στο σπίτι μας, την κουζίνα αλλά και τις ντουλάπες μας και τώρα ξανά στο σπίτι που έχουμε για ενοίκιο, το ανακαινίσαμε κι αυτό γιατί όχι μόνο είναι ποιοτικές οι πρώτες ύλες αλλά και ειδικά οι μηχανισμοί και τα φρένα που μας έχουν βάλει δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα, δεν έχει χρειαστεί να τους φωνάξουμε ξανά και αυτό είναι που μετράει για εμένα!"
Χριστιάννα Λιγνού


"Πολύ ποιοτικά έπιπλα κουζίνας, την αγοράζεις μια φορά και ξενοιάζεις.. Ότι επιπλέον ήθελα να κάνω μου έδωσαν λύση για όλα!! Εξαίρετος ο κ. Βλαστός με πολύ εμπειρία στον χώρο του επίπλου."
Ιφιγένεια Βλάχου


Δείτε περισσότερα σχόλια πελατών στο GOOGLE