Η Φιλοσοφία μας

Ποια είναι η εταιρεία επίπλων κουζίνας Βλαστός

Η πολυετής δυναμική παρουσία μας στον χώρο της κατασκευής κουζίνας δεν επιτυγχάνεται τυχαία.

4 Δεκαετίες στον χώρο των επίπλων κουζίνας με καινοτομίες, ισχυρή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό.


Η εταιρία Kitchen & Style ΒΛΑΣΤΟΣ εξειδικεύεται από το 1982 στα έπιπλα κουζίνας με ιδιαίτερη επιτυχία.
Η δραστηριότητά της επίσης επεκτείνεται εκτός από την κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας, σε ντουλάπες, σε πόρτες εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης και όλα αυτά σε μία εκπληκτική ποιότητα χρωμάτων και σχεδίων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και με επιλεγμένες συνεργασίες έχει να σας προτείνει λύσεις σε κάθε είδους ανάγκη του χώρου σας, προσφέροντας αισθητική παρέμβαση με απόλυτη λειτουργικότητα.

Η Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε άριστα έπιπλα κουζίνας στις καλύτερες τιμές

Δεν μειώνουμε την ποιότητα κατασκευής της κουζίνας αλλά την τιμή της!


Η εταιρία Kitchen & Style ΒΛΑΣΤΟΣ έχοντας σαν γνώμονα πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή στηρίζεται σε πέντε άξονες:

  1. Στον σχεδιασμό πρωτότυπων μοντέλων που αντιπροσωπεύουν τον χώρο σας, αλλά και την προσωπικότητά σας.
  2. Στη χρήση σύγχρονων ποιοτικών υλικών και λειτουργικού design.
  3. Στη χρήση τεχνολογικά προηγμένου εξοπλισμού που επιτρέπει κατασκευές υψηλής στάθμης με προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς και φινιρίσματος.
  4. Στις άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
  5. Στην απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη και το φιλικό service.

Κάθε κουζίνα Vlastos είναι μοναδική και κατασκευάζεται από την αρχή


Κάθε κουζίνα Βλαστός είναι απολύτως μοναδική. Κάθε κουζίνα μελετιέται με βάση τις ανάγκες του χρήστη και τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Σχεδιάζεται ξεχωριστά και κατασκευάζεται με απόλυτη ακρίβεια. Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και σημαντικού βαθμού αυτοματοποίησης εγγυώνται το υψηλό και σταθερό επίπεδο ποιότητας που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες μας.

Έξυπνοι μηχανισμοί - λαβές - συστήματα ανοίγματος


Η επιλογή των έξυπνων μηχανισμών, των λαβών καθώς και των συστημάτων ανοίγματος των θυρών, είναι σημαντικό στοιχείο στην αγορά κουζίνας. Στην Kitchen & Style Vlastos, σας παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα λαβών, έξυπνων μηχανισμών και συστημάτων ανοίγματος των θυρών σε πολλές παραλλαγές από σύγχρονες ώς κλασικές.
Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας παρέχει πλήρη υποστήριξη και θα σας δώσει συμβουλές για τις κατάλληλες επιλογές με βάση τις ανάγκες σας.

Kitchen Style Βλαστός: Τα επώνυμα έπιπλα κουζίνας!

Νέα αντίληψη στον χώρο κατασκευής επίπλων κουζίνας

Η εμπειρία μας, μας οδήγησε σε μιά νέα αντίληψη στον χώρο κατασκευής επίπλων κουζίνας: Όλα τα μοντέλα μας, χαρακτηρίζονται από μοντέρνες γραμμές, ακόμα και τα κλασικά σχέδια, λειτουργικές λύσεις, εξαιρετικό φινίρισμα, αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής, που όλα μαζί συνθέτουν την αίσθηση της απόλυτης κουζίνας.

Με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε πελάτη είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με έπιπλα για την κουζίνα σας, τα οποία ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και προσαρμόζονται σε κάθε στιλ διακόσμησης. Επομένως, είτε επιθυμείτε ένα κλασικό είτε ένα μοντέρνο σχεδιασμό, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Kitchen & Style Vlastos: Ο χώρος παραγωγής μας

Η έκθεση, το κατάστημα των επίπλων κουζίνας Βλαστός

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την κουζίνα έτσι όπως την φαντάζεστε...
Ένα τηλεφώνημα μακριά από την κουζίνα των ονείρων σας είσαστε! Καλέστε μας και μαζί θα κάτσουμε να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε όχι απλά την κουζίνα των ονείρων σας... αλλά ακόμα καλύτερη!

Η έκθεση επίπλων κουζίνας Βλαστός