Πως δουλεύουμε

Η επιλογή και αγορά επίπλων κουζίνας προϋποθέτει κάποια βήματα:


Αφού γίνει έρευνα αγοράς, πρέπει να αποφασιστεί ο τύπος κουζίνας που ταιριάζει στον χώρο του σπιτιού. Μοντέρνα κουζίνα ή κλασική.

Βασική είναι η εργονομία της κουζίνας, ενώ τα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν με τον χώρο και την φωτεινότητά του. Οι αρμόδιοι πρέπει να εξηγήσουν τις διαφορετικές επιλογές υλικών, τα χαρακτηριστικά τους, τα πλεονεκτήματά τους κλπ

Ο πελάτης πρέπει να είναι απόλυτα ενημερωμένος και για τους εσωτερικούς μηχανισμούς των ντουλαπιών και συρταριών καθώς επίσης και τις δυνατότητες που του παρέχονται με τους έξυπνους μηχανισμούς.

Ακολουθούμε συγκεκριμένη διαδικασία για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας στην επιλογή επίπλων κουζίνας:


Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στον ιδιόκτητο χώρο μας (ή να συναντηθούμε στον δικό σας) και να ακούσουμε με προσοχή τις επιθυμίες σας, είτε θέλετε νέα κατασκευή κουζίνας, είτε ανακαίνιση κουζίνας, είτε οτιδήποτε άλλο.

Θα μιλήσετε με τον δικό σας άνθρωπο που θα καταλάβει τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και θα προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την κουζίνα σας. Θα δείτε σχέδια κουζινών, προτάσεις, υλικά, συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και έξυπνους μηχανισμούς που θα σας ενθουσιάσουν και θα δώσουν λύσεις σε κάθε ανάγκη σας.Γνωρίζουμε άριστα την δουλειά μας και μπορείτε να μας εμπιστευθείτε.

Φέρτε μας και δικά σας σχέδια κουζίνας


Φυσικά, αν θέλετε, μπορείτε να μας φέρετε και δικά σας σχέδια, ή φωτογραφίες για να κατανοήσουμε καλύτερα πως φαντάζεστε τον δικό σας χώρο κουζίνας και να τον υλοποιήσουμε.
Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς τους ίδιους στην Ελλάδα. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στα έπιπλα κουζίνας και μάλιστα στις καλύτερες τιμές γιατί απλά είμαστε οι κατασκευαστές, θέλουμε και μπορούμε!

Σκοπός μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι και εσείς όπως οι χιλιάδες ήδη ικανοποιημένοι πελάτες μας στα πολλά χρόνια που δραστηριοποιούμαστε και είμαστε από τους κορυφαίους στα έπιπλα κουζίνας.