Blog

Τί πρέπει να ξέρεις για τις Gloss κουζίνες

Τί πρέπει να ξέρεις για τις Gloss κουζίνες

Τα γυαλιστερά ντουλάπια και οι επιφάνειες εργασίας μπορούν να δημιουργήσουν μια δροσερή και σύγχρονη ατμόσφαιρα στην κουζίνα. Εδώ είναι ο οδηγός μας για τα έξι πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν επιλέγετε το αποτέλεσμα gloss για τον επανασχεδιασμό της κουζίνας σας.

1. Διακριτικό γυαλιστερό Ίσως να υποθέσετε ότι τα gloss  ντουλάπια  και οι πάγκοι εργασίας θα κλέψουν την παράσταση στην κουζίνα στην οποία βρίσκονται, αλλά αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα. Εάν επιλέξετε έναν ουδέτερο τόνο για τις μονάδες σας, μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος να φέρετε μια λεπτή, μοντέρνα αίσθηση στο δωμάτιο. Κρέμ, ανοιχτό γκρι ή ανοιχτό μπλε, όλα εμπίπτουν σε αυτήν την ουδέτερη κατηγορία. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να φωτίσετε την κουζίνα σας, καθώς το φυσικό φως θα αντικατοπτρίζει το γυαλιστερό φινίρισμα για να κάνει όλη την κουζίνα φωτεινότερη. Αυτά τα χρώματα προετοιμάζουν το δρόμο για την προσθήκη χρώματος  μέσω αξεσουάρ ή βαφής, χωρίς να κατακλύζουν το χώρο. Επίσης, διευκολύνουν τη συγχώνευση της κουζίνας με άλλα στυλ σχεδιασμού σε ολόκληρο το σπίτι.

2. Έντονο γυαλιστερό Τα έντονα χρωματιστά ντουλάπια  βοηθούν να εξασφαλιστεί ότι η κουζίνα σας είναι μία και κλέβει την παράσταση. Είτε επιλέγετε κόκκινο, μοβ, κίτρινο ή μπλε, ένα φωτεινό σχέδιο χρωμάτων είναι μια εξαιρετική επιλογή για το δωμάτιο που είναι η καρδιά του σπιτιού σας 

3.Φωτισμός Είτε επανασχεδιάζετε την κουζίνα σας είτε πρόκειται να κάνετε λίφτινγκ, ο φωτισμός έχει καταλυτικό ρόλο. Με την ανακλαστική φύση των gloss κουζινών, ο φωτισμός μπορεί να επηρεάσει πραγματικά την εμφάνιση και την αίσθηση της τελικής κουζίνας σας. Ο φυσικός φωτισμός σε μια κουζίνα είναι ένα υπέροχο πράγμα, αλλά κατά το σχεδιασμό της κουζίνας σας μπορεί να μην έχετε την πολυτέλεια του ηλιακού φωτός να πέφτει μέσα από τα παράθυρα. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED είναι μια ιδανική επιλογή για μια σύγχρονη ρύθμιση. καθώς δίνει φωτισμό σε όλες τις περιοχές, είτε επιλέγετε ταινίες κάτω από το ντουλάπι είτε προβολείς που φωτίζουν, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε και να συναναστρέφεστε με άνεση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε εποχή. Το βράδυ, ο απαλός φωτισμός από το επίπεδο του δαπέδου θα δώσει στην κουζίνα σας μια ζεστή ατμόσφαιρα, καθώς αναβλύζει μέσα από το σκοτάδι. Αν επιλέξετε ένα γυαλιστερό πάτωμα στην κουζίνας σας, τα φώτα οροφής θα αντανακλούν καλά, δίνοντας στην κουζίνα σας κάποια λάμψη από το κέντρο.

4. Τεχνολογία Στην καρδιά μιας μεγάλης κουζίνας είναι η λειτουργικότητα. Η κουζίνα είναι όπου προετοιμάζετε το οικογενειακό δείπνο, ψήνετε κέικ γενεθλίων ή φτιάχνετε ένα ποτήρι καφέ για τον καλύτερο φίλο σας. Όλα αυτά πρέπει να είναι σε θέση να τα κάνει  καλά, παρέχοντας ένα περιβάλλον χωρίς άγχος. Μια σύγχρονη κουζίνα, γεμάτη από γυαλιστερά ντουλάπια και πάγκους εργασίας, μπορεί να φιλοξενήσει τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας με ευκολία. Οι καινοτομίες κυμαίνονται από έναν αυτόνομο απορροφητήρα εξαγωγής, σε ένα καταψύκτη ψυγείων κορυφαίας ποιότητας, προσφέροντας παγωμένο νερό με το πάτημα ενός κουμπιού.

5. Η προσθήκη κρυφών σταθμών φόρτισης και άλλων λειτουργικών τεχνολογιών μπορεί να κάνει την κουζίνα σας ακόμη πιο αποτελεσματική και να συμπληρώνει το μοντέρνο στυλ.

6. Αποθήκευση και χώρος Για να δημιουργήσετε μια κομψή και ξεκούραστη κουζίνα, η έξυπνη χρήση του χώρου σας είναι πολύ σημαντική. Οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης εξασφαλίζουν ότι, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κουζίνας σας, δεν χρειάζεται να θυσιάζετε το σχέδιο για να ταιριάζει σε όλα. Οι κουζίνες Gloss είναι μια πανέμορφη προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι, προσφέροντας μια άμεση ανανέωση στο εσωτερικό σας σχέδιο με τη σύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους εμπειρογνώμονές μας στο σχεδιασμό και τα έπιπλα κουζίνας που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο σχεδιασμό κουζίνας για τις ανάγκες και τη γεύση σας!