Blog

Πως να σχεδιάσετε μια φουτουριστική κουζίνα

Πως να σχεδιάσετε μια φουτουριστική κουζίνα

Προετοιμαστείτε για να περάσετε στον 21ο αιώνα και ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε μια φουτουριστική κουζίνα που να καλύπτει τις ολοένα και πιο πολυάσχολες ζωές μας και τους μικρότερους χώρους. Αυτός ο σχεδιασμός έχει να κάνει με έναν πολυλειτουργικό χώρο κουζίνας που λειτουργεί ως γραφείο, χώρος  οικογενειακής συγκέντρωσης και, φυσικά, χώρος ψυχαγωγίας των επισκεπτών. Είναι γεμάτο με ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης και έχει σχεδιαστεί για να έχει λιγότερο χώρο για  να κάθεσαι για φαγητό, επομένως είναι ιδανικό για όσους προτιμούν να τρώνε εν κινήσει.

Η προβολή και δημιουργία  αυτού του σχεδίου στηρίζεται σε φουτουριστικά gadget κουζίνας, που υποστηρίζουν την καθημερινότητά μας, όπως το να ανάβουμε τα φώτα χωρίς να σηκώνουμε το δάχτυλό μας και να καθαρίζουμε τον φούρνο με ένα γρήγορο σκούπισμα. Δεν ακούγεται τόσο απλή η ζωή στο μέλλον; Προλάβετε τις τάσεις και ανακαλύψτε τις καλύτερες εξελίξεις και σχέδια διαστημικής εποχής που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά ή θα κυκλοφορήσουν σύντομα στα σπίτια σας…

Λευκοί χρωματικοί συνδυασμοί εμπνευσμένοι από την φύση Από διαστημικούς πύραυλους μέχρι stormtroopers, το καθαρό λευκό συνδέεται έντονα ως ένα φουτουριστικό, πρωτοποριακό χρώμα. Δημιουργεί μια αίσθηση καθαριότητας και φωτεινότητας που το καθιστά ιδανικό για φουτουριστικές και υπερσύγχρονες κουζίνες, αλλά μερικές φορές μπορεί να εκληφθεί ως πολύ κλινικό, γι' αυτό μπορούν να συνδυαστούν γκρι ή ψεύτικα ξύλα με σκούρο κόκκο.

Προβλέπουμε ότι οι κουζίνες του μέλλοντος θα επιστρέψουν στη μητέρα φύση και το κάνουμε ήδη εμπνεόμενοι από υλικά που παράγονται από τη γη, τα οποία γίνονται όλο και πιο πολύτιμα. Η υπολογιστική τεχνολογία στην κατασκευή συνεχίζει να προοδεύει, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να μιμούμε φυσικά στοιχεία με την υψηλότερη ποιότητα, όπως σκυρόδεμα, σκουριά, θαμπό χαλκό και κόκκους ξύλου. Η σειρά μας  έχει πάνω από 30 σχέδια με ανάγλυφη υφή που όχι μόνο μοιάζουν με την πραγματική, αλλά τα αισθάνεσαι κιόλας και είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι εποχές των επίπεδων χρωματιστών σχεδίων έχουν περάσει, καθώς αυτά προσφέρουν μια πιο διεγερτική οπτική εμφάνιση με συνειρμούς του εξωτερικού χώρου και των πρώτων υλών. Κομψή σχεδίαση φουτουριστικής κουζίνας χωρίς φασαρία Τα κομψά ντουλάπια με καθαρή όψη θα συνεχίσουν να είναι το μέλλον του σχεδιασμού της κουζίνας, όπως η σειρά minimal Gola της Βλαστός Kitchen Style. . Σύγχρονα και χωρίς χερούλια, αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για όσους έχουν περιορισμένο χώρο, καθώς δημιουργούν μια μινιμαλιστική αισθητική και χωρούν τόνους  αποθήκευσης.

Τα σχέδια κουζινών σε έναν τοίχο θα συνεχίσουν να είναι μοντέρνα, καθώς τα μικρά διαμερίσματα πόλης γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα – ειδικά για τη γενιά της χιλιετίας. Γραμμική σε έναν τοίχο, αυτή η διάταξη κουζίνας εξοικονομεί χώρο και είναι εξαιρετικά αποδοτική χωρίς να εγκαταλείπει τη λειτουργικότητα. Ανοίγει επίσης την περιοχή για πολυλειτουργική χρήση. Προσθέστε το με απλά και εύχρηστα αντικείμενα, όπως ράβδους από ανοξείδωτο χάλυβα και ενσωματωμένες συσκευές. Εξετάστε τους πάγκους εργασίας χαλαζία που έχουν κατασκευαστεί με εξειδικευμένη μηχανική, καθώς είναι οι πιο προηγμένοι στην αγορά – δεν γρατσουνίζονται, δεν λερώνουν και δεν διαβρώνονται. Οι τεχνητές ρητίνες κάνουν αυτή τη φυσική πέτρα εξαιρετικά δυνατή αλλά και όμορφη.

Η αειφορία και το περιβάλλον είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν περισσότερο πόσο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον είναι πραγματικά η κουζίνα τους. Η κουζίνα αρθρωτή  είναι φιλική προς το περιβάλλον, ανθεκτική και κατασκευασμένη από ξύλο MFC, το οποίο είναι ένα από τα πιο βιώσιμα προϊόντα με βάση το ξύλο, καθώς και μπορεί να ανακυκλωθεί – win-win!

Φουτουριστικές συσκευές και μικροσυσκευές κουζίνας. Υπάρχουν τόσες πολλές τεχνολογικές συσκευές που μπορείτε να προσθέσετε στη φουτουριστική κουζίνα σας!

Τεχνολογία σύνδεσης στο σπίτι & Κάμερες στο ψυγείο σας. Τεχνολογίες σύνδεσης σε μια σύγχρονη φουτουριστική κουζίνα Ο κόσμος μας γίνεται όλο και πιο έξυπνος κάθε λεπτό και η κουζίνα συνεχίζει να ελέγχεται από έξυπνες συσκευές όπου η τεχνολογία δεν φαίνεται.

Η τεχνολογία Home Connect σημαίνει ότι οι συσκευές μπορούν να ελέγχονται και να συντονίζονται από εφαρμογές στο κινητό σας, όπως η ενεργοποίηση της καφετιέρας όταν είστε στο κρεβάτι, η ρύθμιση του φούρνου όταν φεύγετε από τη δουλειά και η χρήση της φωνής σας για να ανάψετε τα φώτα ή κλείστε τα στόρια. Ιδανικό για όσους βρίσκονται σε κίνηση όλη την ώρα! 

Ένας έξυπνος καταψύκτης σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα περιεχόμενα του ψυγείου σας από το τηλέφωνό σας. Ο νέος Ψυγειοκαταψύκτης που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τεχνολογία Home Connect σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε τα περιεχόμενα του ψυγείου σας ανά πάσα στιγμή και τόπο. Οι κάμερες της εσωτερικής πόρτας τραβούν φωτογραφίες κάθε φορά που η πόρτα κλείνει και τις στέλνει άνετα στην κινητή συσκευή σας. Σημαίνει ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ ξανά ένα αντικείμενο!

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι + Οι αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι αυξάνονται σε δημοτικότητα και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, καθώς κάνουν τον τρομερό καθαρισμό το επόμενο πρωί πολύ πιο ελαφρύ. Η πυρολυτική τεχνολογία σημαίνει ότι καίνε κάθε λίπος και βρωμιά, αφήνοντας λεπτή στάχτη που απλά σκουπίζετε.

Εστίες πολλαπλών λειτουργιών. Σε ανοιχτούς χώρους, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μαγειρεύετε μυρωδιές που ταξιδεύουν στο σπίτι σας. Πολλές κουζίνες έχουν περιορισμένη χωρητικότητα για απορροφητήρες, ειδικά αν η εστία σας βρίσκεται σε νησί. Η Faber έχει σχεδιάσει μια έξυπνη και έξυπνη επαγωγική συνδυασμένη εστία που ονομάζεται Galileo. Ο σχεδιασμός της εστίας εξαερισμού κάνει το μαγείρεμα εύκολο και ευέλικτο με τις τέσσερις επαγωγικές ζώνες.

Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων. Μια τακτοποιημένη μικρή μονάδα απόρριψης απορριμμάτων, μειώνει σημαντικά την ποσότητα των απορριμμάτων τροφίμων που κατευθύνονται στον κάδο σας και καταλήγουν σε χωματερή! Με το πάτημα ενός κουμπιού, αλέθει διακριτικά τα υπολείμματα τροφίμων σε μικροσκοπικά σωματίδια, ώστε να μπορούν να ξεπλυθούν στο σύστημα αποχέτευσης. Όχι μόνο είναι συμπαγές και χωράει κάτω από το νεροχύτη, αλλά μειώνει επίσης αυτές τις ανεπιθύμητες μυρωδιές φαγητού σε ανοιχτούς χώρους.

Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τη δική σας κουζίνα του μέλλοντος; Γιατί να μην δοκιμάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο ΒΛΑΣΤΟΣ Kitchen style;!