Blog

Εργονομικές κουζίνες στην Βλαστός Kitchen & Style

Εργονομικές κουζίνες στην Βλαστός Kitchen & Style

Τι σημαίνει «Εργονομικό». «Η Εργονομία αφορά το σχεδιασμό για τους ανθρώπους. Πρόκειται για τη διασφάλιση μιας καλής προσαρμογής μεταξύ των ανθρώπων και των πραγμάτων με τα οποία αλληλεπιδρούν. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα αντικείμενα που χρησιμοποιούν ή τα περιβάλλοντα στα οποία ζουν.» Συνεχίζουμε  λέγοντας, «Θα πρέπει να λάβετε υπόψη την εργονομία στο σχεδιασμό κάθε προϊόντος, συστήματος ή περιβάλλοντος. Η εργονομία αφορά τη διασφάλιση καλής προσαρμογής μεταξύ των ανθρώπων και των πραγμάτων με τα οποία αλληλεπιδρούν.

Θα πρέπει να εστιάσετε στην εργονομία νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού και να τη λάβετε υπόψη σε κάθε προϊόν και σύστημα. Η αγνόηση της εργονομίας μπορεί να οδηγήσει σε σχέδια που είναι πιθανό να αποτύχουν – καθώς δεν ταιριάζουν στις ανάγκες του χρήστη». Η σημασία της εργονομίας:  «Η εργονομία είναι ένα σημαντικό μέρος της έρευνας στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων. Όταν εφαρμόζουμε εργονομικές μεθόδους νωρίς στη διαδικασία σχεδιασμού, μπορούμε συχνά να εντοπίσουμε ευκαιρίες για καινοτομία. Στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι, όταν τα προϊόντα ταιριάζουν στον χρήστη, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι περισσότερη άνεση, υψηλότερη παραγωγικότητα και λιγότερο άγχος». Η Vlastos Kitchen Style χτίζει μια κουζίνα στο ύψος σας!

Η Vlastos kitchen style δίνει προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες προασπίζοντας τη σημασία της αποτελεσματικότητας, του βελτιωμένου σχεδιασμού και της ολοκλήρωσης. Πίσω από κάθε εξάρτημα Vlastos βρίσκεται το καλύτερο στη μηχανική για απόλυτη ευελιξία και κατασκευή πλήρους πρόσβασης και την ενσωμάτωση έξυπνων χαρακτηριστικών για περισσότερη αποτελεσματικότητα, περισσότερη άνεση και περισσότερες επιλογές για την καλύτερη εμπειρία. Εργονομία – Υποστηρίζεται από τη λαϊκή ζήτηση Η εργονομία είναι μια διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλής τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό. Ειδικά οι Millennials ψάχνουν να επενδύσουν στην υγεία και την ευεξία τους, τι καλύτερο για να προστατεύσουν την πλάτη τους; Η τάση ευεξίας στο σύνολό της καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από τους millennials.

 Η «υγιεινή διαβίωση», ο όρος που επινοήθηκε για να περιγράψει τρόπους ζωής που έχουν σχεδιαστεί γύρω από την έννοια της ευεξίας, ενσωματώνει περισσότερα από τη διατροφή και τη φυσική κατάσταση. Λιγότερη ακαταστασία, οργάνωση, βιώσιμα και υγιεινά υλικά, ένα σπίτι σχεδιασμένο για εσάς, ένας «απλός» τρόπος ζωής είναι η υγιεινή ζωή. Η Βλαστός kitchen style ασπάζεται περήφανα τη φιλοσοφία του κινήματος Bauhaus, «η μορφή ακολουθεί τη λειτουργία». Σημαίνει ότι κάθε αντικείμενο στο σπίτι σας έχει έναν σαφώς καθορισμένο σκοπό και χωρίς επιπλέον ή μπερδεμένα διακοσμητικά.

Όσον αφορά την εργονομία, αυτό είναι απαραίτητο. Κουζίνες σχεδιασμένες να ταιριάζουν με το ύψος του κύριου μάγειρα, πόρτες μοντέρνου στυλ που ανοίγουν απλά με ελαφρύ άγγιγμα ή ανύψωση πάνω από το κεφάλι, αυτά και άλλα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά διασφαλίζουν ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε ελιγμούς σε όλο το σπίτι σας χωρίς να τραυματίζετε την πλάτη σας. Οι Αρχές της Εργονομίας Η εργονομία, όπως και τα Ευρωπαϊκά Έπιπλα Κουζίνας, ακολουθεί τις ίδιες βασικές αρχές ενός καθολικού σχεδιασμού που όλες ισοδυναμούν με: «Η φόρμα ακολουθεί τη λειτουργία». Σύμφωνα με την «Ergoworks» αυτές είναι οι βασικές αρχές της Εργονομίας: Ευελιξία στη χρήση: Ο σχεδιασμός φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα ατομικών προτιμήσεων και ικανοτήτων.Απλή και διαισθητική χρήση: Η χρήση του σχεδίου είναι εύκολα κατανοητή, ανεξάρτητα από την εμπειρία, τις γνώσεις, τις γλωσσικές δεξιότητες ή το τρέχον επίπεδο συγκέντρωσης του χρήστη.

Αντιληπτές πληροφορίες: Ο σχεδιασμός μεταδίδει αποτελεσματικά τις απαραίτητες πληροφορίες στον χρήστη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος ή τις αισθητηριακές ικανότητες του χρήστη.Ανοχή σε σφάλματα: Ο σχεδιασμός ελαχιστοποιεί τους κινδύνους και τις αρνητικές συνέπειες τυχαίων ή ακούσιων ενεργειών.Χαμηλή σωματική προσπάθεια: Ο σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά και άνετα και με ελάχιστη κούραση.Μέγεθος και χώρος για προσέγγιση και χρήση: Παρέχεται κατάλληλο μέγεθος και χώρος για προσέγγιση, προσέγγιση, χειρισμό και χρήση, ανεξάρτητα από το μέγεθος του σώματος, τη στάση ή την κινητικότητα του χρήστη. 

Διαβάστε περισσότερα για τις αρχές της Εργονομίας Δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο παρόμοια ήταν αυτή η αρχή με αυτή των ευρωπαϊκών επίπλων κουζίνας της Kitchen Style ΒΛΑΣΤΟΣ. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο, το EK είναι απίστευτα ευέλικτο. Το EK είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένο στο χρήστη, είναι απλό και διαισθητικό στη χρήση. Με μια τεράστια ποικιλία χαρακτηριστικών και εξαρτημάτων, μπορείτε να σχεδιάσετε μια κουζίνα, σαλόνι ή μπάνιο για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε ενσωματωμένο φωτισμό για να καλύψετε τις ανάγκες της όρασής σας, επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών αποθήκευσης για την καλύτερη εργονομική και λειτουργική επιλογή για το σπίτι σας, προσαρμόστε τα ύψη του πάγκου για να ταιριάζει στο σώμα σας, η λίστα με τα χαρακτηριστικά με επίκεντρο τον χρήστη συνεχίζεται!

Τέλος, όντας κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτοί οι πάγκοι έχουν υψηλή ανοχή σε σφάλματα. Ελάχιστοι και όμορφοι, αυτοί οι μετρητές ελαχιστοποιούν τους κινδύνους και είναι απίστευτα ανθεκτικοί στις ζημιές. Πώς να σχεδιάσετε ένα εργονομικό σπίτι Τα κομψά ντουλάπια με καθαρή όψη θα συνεχίσουν να είναι το μέλλον του σχεδιασμού της κουζίνας, όπως η σειρά minimal Gola της Βλαστός Kitchen Style. . Σύγχρονα και χωρίς χερούλια, αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για όσους έχουν περιορισμένο χώρο, καθώς δημιουργούν μια μινιμαλιστική αισθητική και χωρούν τόνους  αποθήκευσης. Τα σχέδια κουζινών σε έναν τοίχο θα συνεχίσουν να είναι μοντέρνα, καθώς τα μικρά διαμερίσματα πόλης γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα – ειδικά για τη γενιά της χιλιετίας.

Γραμμική σε έναν τοίχο, αυτή η διάταξη κουζίνας εξοικονομεί χώρο και είναι εξαιρετικά αποδοτική χωρίς να εγκαταλείπει τη λειτουργικότητα. Ανοίγει επίσης την περιοχή για πολυλειτουργική χρήση. Προσθέστε το με απλά και εύχρηστα αντικείμενα, όπως ράβδους από ανοξείδωτο χάλυβα και ενσωματωμένες συσκευές. Εξετάστε τους πάγκους εργασίας χαλαζία που έχουν κατασκευαστεί με εξειδικευμένη μηχανική, καθώς είναι οι πιο προηγμένοι στην αγορά – δεν γρατσουνίζονται, δεν λερώνουν και δεν διαβρώνονται. Οι τεχνητές ρητίνες κάνουν αυτή τη φυσική πέτρα εξαιρετικά δυνατή αλλά και όμορφη. Η αειφορία και το περιβάλλον είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν περισσότερο πόσο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον είναι πραγματικά η κουζίνα τους. Η κουζίνα αρθρωτή  είναι φιλική προς το περιβάλλον, ανθεκτική και κατασκευασμένη από ξύλο MFC, το οποίο είναι ένα από τα πιο βιώσιμα προϊόντα με βάση το ξύλο, καθώς και μπορεί να ανακυκλωθεί – win-win! Κουζίνα.

Η κουζίνα της  Βλαστός kitchen style σχεδιάστηκε ουσιαστικά σύμφωνα με τις εργονομικές αρχές. Μεταξύ αυτών των αρχών είναι η ελαχιστοποίηση της εργασίας στα πόδια και η προσαρμογή των υψών εργασίας στους χρήστες της κουζίνας και του μπάνιου καθώς και η εγκατάσταση οικιακών συσκευών σε προσβάσιμα ύψη. Η VLASTOS kitchen style προσφέρει εργονομικά βελτιστοποιημένο ύψος δραστηριότητας για ποικίλες δραστηριότητες, όπως προετοιμασία γευμάτων, μαγείρεμα και πλύσιμο πιάτων που επιτρέπουν έναν εργονομικά βελτιστοποιημένο σχεδιασμό κουζίνας. Προσφέρει ακόμη και εργονομικές επιλογές ντουλαπιών. Ο σκοπός του ντουλαπιού είναι οι τελικοί χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα και να έχουν πρόσβαση στα βασικά είδη κουζίνας. Το ντουλάπι ανύψωσης πάνω από το κεφάλι της Vlastos kitchen style είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα "λειτουργίας που ακολουθεί η μορφή". Όλες οι κουζίνες μας Όλες οι κουζίνες μας είναι εργονομικά ιδανικές! Προσφέρουν έναν αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων και υλικών μέσω ντουλαπιών εξαιρετικά υψηλής γυαλάδας και ματ και ζεστούς πάγκους από ξύλο πεύκου κ.ά. 

Το ύψος του νεροχύτη και η περιοχή μαγειρέματος  προσαρμοσμένα στον συγκεκριμένο πελάτη. Ο φούρνος, που βρίσκεται στο πλευρικό τοίχωμα, είναι υπερυψωμένος για να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα το φαγητό. Το European Kitchen Furniture της Vlastos kitchen style προσφέρει ευέλικτες λύσεις για όλους τους χώρους διαβίωσης. Αποκτήστε ένα ολιστικό σχέδιο μεταφέροντας το στυλ, τα υλικά και τη διακόσμηση από την κουζίνα σας σε όλο το σπίτι για μια συνεκτική εσωτερική διακόσμηση.

Τα Ευρωπαϊκά Έπιπλα Κουζίνας Vlastos είναι τέλεια για ένα εργονομικό σπίτι! Προετοιμασμένος για προσαρμογή και ανάπτυξη με την οικογένεια, τους πελάτες και τους καλεσμένους σας. Τα εξαρτήματα μπορούν να διαμορφωθούν εκ νέου και αφαιρούνται εύκολα και μετακινούνται καθώς πρέπει να προσαρμοστούν τα κενά. Όλα τα εξαρτήματα είναι χτισμένα σε μια συνεπή ιδέα που βασίζεται σε πλέγμα και είναι αρθρωτά, σε αντίθεση με οτιδήποτε φαίνεται στα παραδοσιακά ντουλάπια.

Η kitchen style Vlastos προσφέρει μια εντελώς διαφορετική ιδέα για ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν σύγχρονα, ανθεκτικά και προσαρμόσιμα εξαρτήματα – μια νέα προσέγγιση στη σημερινή απλοποιημένη ζωή.